Tortide valmistamine hobikorras. Tordid on kaetud üldjuhul martsipaniga, erisoovide korral võimalik katta ka suhkrumassi või vahukommimassiga. Sisu on kohupiima-toorjuustu segu ning vahele on pandud vaarikaid. Eritellimusel võimalik teha ka näiteks rohelise tee maitselist kohupiima-toorjuustusegu ning kasutada igasuguseid muid marju. Kõik on läbirääkimiste küsimus. Sisu ja kaunistuste osas on alati võimalik läbirääkimisi pidada. Kõik vastavalt soovidele.
Tort oli rohelise tee maitselise kohupiima-toorjuustu seguga ning lisatud ka vaarikaid. Kaetud oli martsipaniga. Kõik maitses imehästi! Samuti olid kaunistused väga detailselt ja ilusti valmistatud. Tort kannatas hästi ka transporti Tartust 90 km, mis näitab seda, et kõik on hästi kinnitatud ja korralikult tehtud! :)
ReplyDelete